Parul Ondulat


In general, parul ondulat este mult mai uscat si mai poros decat cel drept. De aceea este vital sa-i oferi o hidratare completa, interna si externa. Se recomanda sa bei multe lichide si sa iti aplici masti si tratamente de par periodic.

Pentru a ingriji corespunzator parul ondulat, spalatul este important, dar spalatul zilnic poate indeparta uleiurile naturale ale parului, care sunt cele mai importante pentru mentinerea unor carlionti sanatosi. Este o idee buna sa folositi un sampon si un balsam speciale pentru par ondulat, care contin agenti de hidratare si impotriva despicarii.

Aplicati sampon pe toata suprafata scalpului si lasati-l sa coboare pe toata suprafata parului.
Aplicati balsam la jumatatea lungimii parului, apoi indreptati-l spre varfuri. Daca parul vostru este foarte uscat, aplicati mai mult balsam la varfuri si pieptanati-l prin par.
Folositi intotdeuna apa calda la spalarea parului. Apa fierbinte va va usca carliontii.

Limitati-va la a folosi samponul de cel mult doua ori pe saptamana pentru ca samponarea va priveaza de uleiurile secretate de scalpul vostru in mod natural.

Folositi un balsam de fiecare data cand va spalati pentru a rehidrata structura parului.

Nu periati niciodata parul ondulat, deoarece veti deteriora cuticulele si varfurile. In schimb, folositi un pieptene cu dintii rari sau chiar degetele pentru a descurca usor parul. Evitati orice produse de styling care contin alcool sau pe cele care va vor incarca parul. Este o idee buna sa folositi uscatorul de par numai atunci cand este absolut necesar, deoarece caldura va indeparta umezeala si acesta este cel mai rapid mod de a crea un par rebel.



Balsam pentru bucle Londa (formula micro-perle cu ingredientele sale specifice, naturale, da parului elasticitate si previne efectul static).






Kerastase Oleo-Relax Masca(confera suplete, relaxeaza si disciplineaza
fibra capilara. Parul devine neted, fluid si suplu).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...