Cele mai bune creme hidratante

Atunci când alegeţi o crema hidratanta aveti grija sa potriviti perfect trei cerinţe: cat bine miroase, cum se simte pielea şi sa lase cat mai putina grasime. O crema hidratanta de calitate ar trebui să nu iti irite pielea.


1.Cel mai buna crema hidratanta: Cetaphil





Nu puteţi să dati gres cu Cetaphil, Eucerin sau Neutrogena dar Cetaphil crema hidratantă este deosebita. Nu e prea groasa si hidrateaza pielea perfect. Este o crema de corp.
Atunci când cauti o crema buna de piele, uita-te dupa glicerină sau acidul hialuronic. Aceste atrage apa la nivelul pielii. Derivati din petrol ajută pielea să reţină umiditatea, motiv pentru care se aplica atunci când pielea este puţin umeda.



2.Cea mai buna crema hidratanta de zi : RevaleSkin Coffeeberry Day Cream




Jos palaria pentru crema RevaleSkin Coffeeberry Cream. Contine Retin-A, care este utila pentru beneficiile anti-îmbătrânire. Retin-A poate fi de uscare şi antioxidanţii în Coffeeberry întinereste pielea obosita. Are o vagă nuata de parfum.



3.Cea mai buna crema hidratanta de noapte: Lancome Absolue Night




Acest crema conţine glicerină - de mare folos pentru pielea ta. Contine extras de Yam , alge de mare şi soia pentru a restaura umiditatea. Aceasta este o nepretuita crema hidratanta de lux, dar creaza dependenţă.


4.Cea mai buna crema hidratanta pentru pielea foarte uscata: Aquaphor Healing Ointment





Este o crema de corp perfecta pentru pielea foarte uscata in special pentru picioare. Singurul dezavantaj este la Aquaphor textura. Corpul tau se simte ca în vaselină.

5. Cea mai buna crema hidratanta dupa dus: Extra Virgin Organic Coconut Oil



Contine uleiuri naturale , ulei de nucă de cocos extra virgin şi ulei de şofran. Crema este moale, fina si are un miros deosebit de placut. De asemenea aceasta crema este forte buna dupa epilare.


6.Cea mai buna crema hidratanta anti imbatranire: Peter Thomas Roth Glycolic Acid 10% Moisturizer



Dacă doriţi să mergeti dincolo de bază şi a găsi o crema hidratanta cu unele benefici anti-îmbătrânire , aceasta este crema pe care o cauti. Alfa şi beta hidroxi acizi sunt o bună alternativă la vitamina A-derivate ca Retin-A, dacă le găsim prea uscate. Peter Thomas Roth a Glycolic acide este perfecta pentru cele cu pielea uscată. Dacă aveţi pielea grasa,puteti opta pentru un produs cu acid salicilic, care previne colmatarea porilor.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...