Metode de depilare




Exista multe metode, si fiecare au atat avantaje cat si dezavantaje. Depilarea este foarte importanta si completeaza tabloul ingrijirii corporale.

Lama de ras – avantaje: este o metoda foarte rapida, dar are foarte multe dezavantaje: firele de par cresc foarte repede in doar doua zile, isi adancesc radacina si se inmultesc, si poate duce la iritatii ale pielii.

Cremele de depilare – reprezinta topirea firelor de par, fara riscul de a va taia (risc care poate aparea la folosirea lamelor de ras); dezavantajelecremelor depilatoare sunt: miros neplacut, nu lasa pielea moale deoarece nu intra in piele, actioneaza ca si lamele de ras, deci firele de par cresc foarte repede.

Aparat de depilat – avantajele sunt ca smulg firele de par, lasand pielea foarte fina si catifelata, firele de par cresc greu,se subtiaza radacina si structura firelor; dezavantajul este ca exista posibilitatea ca firele de par sa creasca sub piele, astfel ducand la aparitia unor iritatii mici.

Ceara – are aceleasi avantaje si dezavantaje ca si aparatele de depilat. Trebuie insa sa fiti atente sa nu va ardeti cu ceara traditionala, si sfatul meu este sa mergeti la un salon specializat pentru a nu risca.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...