6 moduri simple de a slabi rapid

Pierdere in greutate, fără a trece pe un regim alimentar? Este prea frumos ca să fie adevărat. Nu trebuie să urmati o dieta stricta pentru a obţine rezultate eficiente.

1. Citirea etichetelor

Photobucket

La pierderea in greutate este esenţial să se acorde atenţie etichetelor produselor alimentare. Sa numeri caloriile este imposibil fără această abilitate. Comparând etichetele între diferite produse alimentare şi băuturi este esenţial pentru a face alegeri mai sanatoase necesare pentru a pierde in greutate.




2. Gustari inteligente

Photobucket

Puteţi ajuta de a preveni supraalimentarea şi să menţineti nivelul de zahăr din sânge prin a mânca ceva la fiecare trei ore. Alegeti o gustare sănătoasă, cum ar fi un măr sau brânză slaba in grasimi. Sa mananci mai mult poate părea contraintuitiv, dar gustarile inteligente vă ajuta să piardeti în greutate.


3. Mananca mai multe cereale


Cerealele integrale şi fructe si legumele fac mai mult decât sa aduca aport de substanţe nutritive , îmbunătăţirea sănătăţii şi de a reduce riscul de boli; acestea pot contribui, de asemenea, la pierderea în greutate. Acestea sunt în mod natural scăzute în calorii, astfel încât puteţi mânca mai multe cereale şi sa lasati mai puţin spaţiu în dieta pentru mai puţine alimente nesănătoase. In plus, fibrele din cereale va ajuta sa te simti mai satula ( care vă ajută sa evitati supraalimentarea), iar rezultatul este pierdea in greutate.

4. Mănâncă destul, destul de des

Photobucket

Una dintre cele mai grave moduri de a pierde in greutateeste de a sari peste mese. Mulţi oameni cred că sărind peste mese, este o modalitate foarte bună de a avea calorii putine, dar în cele din urmă, ei nu reuşesc să piardă în greutate. Vei sfarsi probabil de a mânca prea mult dacă nu mâncaţi mese regulate. In plus, organismul poate intra în ”modul de foame ", dacă nu mâncaţi suficient, rezultand in loc de pierderea kilogramelor, acumularea altora!

5. Beţi multă apă

Photobucket

Apa vă ajută să piardeti în greutate în mai multe moduri: dacă tindeti să aveti o problemă cu "greutatea de apă,", bautul apei poate ajuta la atenuarea balonarii. Inlocuirea băuturilor dulci ca sucuri, ceai , cafea, cu apă reduce sute de calori. Nu trebuie să aşteptaţi până când vă este sete pentru a bea apă; setea poate fi confundata cu foamea, cauzând mâncatul prea mult.



6. Fa miscare

Photobucket

Este practic imposibil de a pierde in greutate , fără miscare în mod regulat. Începeţi de astăzi, prin a lua o plimbare pe jos sau cu bicicleta. Alege un drum la locul de munca mai lung cu 10 de minute si ai putea culege beneficii de sănătăte şi rezultatele scăderii în greutate apar in cateva săptămâni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...