Cum alegi nuanta de vopsea potrivita

Photobucket


Nu paria culoarea parului de pe poza de pe cutie

Imaginile de pe cutii cu culoarea parului pot fi înşelătoare. Citeste bine instructiunile si descrierile, în loc. Cele mai multe cutii contin imagini cu culoarea naturala a parului si rezultatul final. Fi atenta la acest detaliu sau cumpara o vopsea care are aceste imagini. Fi atenta de asemenea, la menţiuni de ton (luminos sau inchis).

Esti "calda" sau esti "rece"


Esti probabil o "calda", dacă ai pielea aurie, măsline sau întunecata şi ochii caprui (latinii, asiaticii şi africanii se încadrează în această categorie). Venele de la încheieturile interioare sunt de culoare verde.

Esti "rece" dacă ai pielea deschisa şi ochii verzi sau albastri, iar venele de la încheieturi au nuanta albastra .

Odată ce ştiti dacă sunteţi calde sau reci, veţi şti mai bine ce nuante de culoare arata bine cu nuanţa pielii voastre.

Dacă aveţi pielea calda, optează pentru nuanţe aurii, cum ar fi caramel sau bronz într-o nuanţă mai închisă decât pielea ta. Evitaţi părul negru, care te va va imbatrani. Poti sa fi blonda daca esti "calda"? Da. Dar este un proces delicat şi trebuie să se facă într-un salon, nu pe cont propriu.

Dacă sunteţi o nuanta rece, evitati culori cum ar fi aurii , castanii sau de cupru. Blondul cenusiu este cea mai buna alegere..

Cum să aflati dacă ati o blonda deosebita

O regula de bază : oamenii care au avut părul blond ca si copii au dreptul de tonul pielii să fie adulţi blonzi. Asta nu inseamna ca nu puteti fi blonda daca nu aţi avut părul blond ca si copil. Ai nevoie doar sfatul unui profesionist .


Cum alegem nuanta de blond?

Culoarea blondă rosiatica sau suvite de aceasta culoare poate fi dura cu cele mai multe nuante de piele. Opteaza pentru nuanţe mai calde în loc.

Dacă aveţi părul şaten şi vreti sa deveniti blonda, opteaza pentru un contrast: suvite. Şi ţine cont de faptul că părul mai întunecat va completa mai bine ochii verzi sau caprui decât părul blond.

Daca esti bruneta alege un blond aluna sau auriu. Dupa parerea mea orice bruneta cu tenul dechis arata mult mai bine cu orice nuanta de blond decat cu parul negru.

Vrei sa devii roscata?

Veşti bune! Aproape toată lumea poate alege culoarea roşie.

Ajutor! Mi-am vopsit parul şi pare oribil!

Acest lucru se poate întâmpla dacă încercaţi să mergi mai mult de două nuanţe mai uşoare sau mai întunecate decât culoarea ta naturala. Dacă acest lucru se intampla, doar un profesionist poate repara dezastrul. Nu incerca sa o faci singura. Ti-a ajuns un dezastru.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...