Par decolorat

Photobucket


Multe dintre voi doresc o schimbare pozitiva de look si va ganditi sa va decolorati parul.
Daca avei parul blond inchis sau saten deschis, decolorarea nu va fi o problema . Tot ce aveti nevoie este un decolorant de par, un peroxid 9% si cateva unelte cum ar fi manusi, pensula, un vas de amestecare.
Daca aveti parul brunet sau castaniu va fi ceva mai complicat. Daca parul nu a fost vopsit in ultimii doi ani cu o vopsea de culoare neagra, decoloarea se va face in cateva etape si pana la urma o sa aveti un par blod minunat. Daca parul a fost vopsit recent intr-o nuanta inchisa ati face bine sa renuntati momentan la ideea de a-l decolora. Efectul va fi dezastruos iar parul va avea nuante porocalii ca in imaginea de mai jos , iar unde vopseaua a prins mai bine, nuanta de dupa decolorare va fi chiar verde .

Photobucket


Vopsea de par de nuante deschise (blond) nu va prinde pe acest portocaliu si singurele optiuni vor fi taierea parului sau revopsirea intr-o nuanta de negru. Nu va ganditi ca incercarea moarte n-are, caci decolorarea unui par vopsit poate distruge cuticula de par si sa-l arda. Singura optiune este sa va taiati in fiecare luna varfurile pana cand parul vopsit este eliminat si ramane doar parul vostru natural si atunci puteti incepe decolorarea.

Trebuie stiut ca odata decolorat, parul va trebui decolorat constant la radacini cam la doua saptamani pentru a evita aspectul neplacut cu radacini negre. De esemenea, parul va necesita ingrijiri mai frecvente ca de obicei si veti avea nevoie de produse pentru par fragil , masti naturale si cosmetice si tone de balsam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...