Mesaje de La multi ani

Photobucket


La multi ani si mult noroc in aceasta zi speciala. Iti dorim sa ti se indeplineasca toate dorintele. Sanatate si numai bucurii.

Cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale. La Multi Ani!

De ziua ta as vrea ca luna sa nu coboare asa devreme si, cand coboara, ea sa-ti aduca un cer senin si plin de stele, iar prima stea ce-o sa rasara as vrea sa fie steaua ta.

Sper ca ziua ta sa fie plina cu cele mai frumoase si insemnate intamplari pentru tine.

Vreau sa stii ca imi esti tare drag si sper sa mai am parte de zile alaturi de tine pline de haz, bucurie si tristete, armonie si certuri mici, insa pline de prietenie. Te iubesc mult prietenul meu drag si iti urez multi ani fericiti, sanatosi si plini de realizari!!!

Sa iti fie viata minunata ca un curcubeu rasarit in razele soarelui dupa ploaie, iar fiecare culoare sa iti aduca aminte de mine si de dragostea mea netarmurita pentru tine, La multi ani, iubire!

Un zambet are puterea de a indrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zambete in viata… La multi ani!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...