Tratament natural pentru ochii umflati

Daca v-ati trezit cu ochii umflati, si cu multe cearcane, nici o problrma aveti cateva remedii la indemana , sa reveniti la normal.

Tratament cu lapte rece

Toarna putin lapte rece ca gheata intr-un bol si pune la inmuiat in el cateva discuri demachiante (sau bucatele de vata). Intinde-te pe pat cu un prosop sub cap si pune discurile inmuiate in lapte pe ochii inchisi. Schimba-le atunci cand se incalzesc. Dupa 15 minute spala-te pe fata si hidrateaza-ti tenul cu o crema potrivita.

Rondele de castraveti

Pentru a-si face efectul, castravetele trebuie sa fie foarte rece. Taie castravetele in rondele si aplica-le pe ochii inchisi. Cand se incalzesc inlocuieste-le cu altele reci. Tratamentul dureaza cam 10-15 minute iar efectele sunt, in general, laudate. Castravetele pare sa ramana unul dintre legumele minune cand vine vorba de tratarea pleoapelor umflate sau a pungilor de sub ochi.

Tratament cu capsuni racite

Acest tratament e ideal vara cand capsunile crescute in conditii naturale se gasesc cu usurinta. Toate legumele si fructele crescute in conditii naturale sunt mai hranitoare si mai eficiente in tratamente decat cele crescute in mediu artificial, sau cu ajutorul ingrasamintelor. Capsunile sunt bogate in substante ce iti vor face pielea sa para mai supla si mai tanara. Pentru a trata ochii umflati si pentru a-i face sa para mai odihniti, taie cateva capsuni racite in prealabil in felii. Pune feliile pe ochi si inlocuieste-le cand se incalzesc. Dupa aproximativ 10 minute spala-ti tenul si aplica o crema hidratanta masand usor zona ochilor.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...