Machiajul permanent

Photobucket



Fiecare femeie caută sa arate superb, chiar şi dimineaţa, fără nici un machiaj. Machiajul permanent este destinat pentru a vă ajuta să realizati acest lucru.

Machiajul permanent, de asemenea, este cunoscut sub numele de micropigmentatie si poate fi o soluţie pentru acele femei care sufera de boli diverse, cum ar fi cataracta sau artrita. Multe femei sunt alergice la diferite produse cosmetice, iar altele nu ar putea sa învăţe cum să aplice un machiaj corect. Cu machiajul permanent, nu ar mai trebui să vă faceţi griji pentru machiaj.

Photobucket


Machiajul permanent sau micropigmentatia este o procedură cosmetica care consata in implantarea de pigmenţi de culoare în stratul de mijloc al pielii, numit derma, în scopul de a crea un rezultat de durată cosmetic. De fapt, procedura, care este cunoscuta de 30 de ani, înseamnă tatuarea pleoapelor, sprâncenelor sau a buzelor, în funcţie de domeniile şi caracteristicile faciale pe pacientul ar dori să le îmbunătăţească. Dacă sprâncenele tale sunt prea rare, buzele tale sunt prea subtiri sau pur si simplu nu vrei ca si machiajul să alunece , machiajul permanent poate fi o opţiune grozavă pentru tine.

Micropigmentatia se face de către un specialist certificat in machiaj permanent sau estetician într-un cabinet medical, sub anestezie locala. Este un relativ rapid, 30-40 de minute şi puteţi pleca imediat după ce acesta este gata. Machiajul permanent se face cu un pistol de tatuaj sau un stilou de machiaj, relativ fără durere. Cu toate acestea, nivelul de durere diferă , dar de obicei, pacienţii o tolerează foarte bine.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...