Decolorarea sprancenelor

Photobucket


Sprâncenele decolorate vă pot ajuta să subliniati ochii si sa se inmoaie caracteristici faciale, atâta timp cât luaţi în vedere tonul pielii şi culoarea părului. Dacă nu esti sigura despre ce tentă ar trebui să utilizezi , puteţi încerca prin colorarea sprancenelor prin machiaj, cu ajutorul fardului sau dermatografului.

Această metodă nu este, de obicei, recomandata pentru utilizare acasă, caci orice mişcare greşită poate provoca iritatii ale ochilor. Ea se poate face fie folosind peroxid de hidrogen sau prin utilizarea unui decolorant de par. Cosmeticienii par să prefere prima metodă caci peroxidul de hidrogen, este în general considerat mai sigur.

Pentru decolorarea sprancenelor prin această metodă vei avea nevoie de sampon, o ceaşcă de apă caldă şi o cantitate mică de peroxid de hidrogen. Sprancenele trebuie mai întâi curăţate bine cu şampon pentru a inlatura orice impuritati.

Peroxidul se aşeaza pe sprancene pentru 10 - 15 minute, apoi se clăteste. Daca folositi decolorant aveti nevoie de a aplica crema pe sprancene timp de un minut.

Cu plante naturale, schimbarea este treptată şi se întâmplă pe parcursul a câteva săptămâni. Cele mai populare plante medicinale folosite pentru sprâncene este musetelul, care este uneori utilizat în combinaţie cu suc de lămâie sau gălbenele proaspete pentru un efect mai puternic.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...