Horoscop ianuarie 2011

Horoscop Berbec

In ciuda unor griji, te vei simti bine inconjurat(a) de membrii familiei si vei acorda o atentie deosebita activitatilor celor tineri din jurul tau. Energia si vitalitatea vor fi pe o panta ascendenta. Profita de aceasta situatie si stabileste-ti un program de viata bine echilibrat si respecta-l cu regularitate. Scapa de lucrurile care te deranjeaza, atat pe plan fizic, cat si moral si incearca sa vezi lucrurile intr-un mod obisnuit, astfel vei atrage norocul in mai multe domenii.

Horoscop Taur

Este o luna foarte buna pentru alimentarea relatiilor de dragoste si vei fi intr-o stare de spirit festiva. Iti vei dori sa fie iar vacanta, pentru a te bucura de placerile vietii, in loc sa continui batalia cu problemele din viata profesionala. Viata de familie iti poate crea multe probleme, dar, cu putin curaj le vei depasi. Fa calcule, lanseaza-te in noi proiecte, cu scopul de a acoperi lacunele din patrimoniul sau contul tau bancar.

Horoscop Gemeni

Vei gasi in randul familiei tale raiul si pacea pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna. Starea ta de spirit va fi favorabila pentru reinnoirea relatiilor sentimentale sau de prietenie. Nu-ti fie teama de faptul ca asemenea relatii trebuie intretinute tot timpul, acestea iti pot oferi multe satisfactii nu numai afective, dar, de asemenea, si de natura materiala. Fereste-te de o anumita persoana pe care o consideri apropiata, care incearca sa-ti faca rau.

Horoscop Rac

Intelegerea din viata ta de cuplu va creste. Nu fi prea lacom(a) atunci cand sunt in cauza aspecte materiale. Schimbari drastice pot avea loc in obiceiurile tale si cel mai bine este sa nu te opui, ci incearca sa evoluezi. Riscuri de accidente sau intoxicatie. In domeniul profesional, vei fi in masura sa profiti de oportunitati foarte interesante.

Horoscop Leu

Vei descoperi ca anumite persoane apropiate incearca sa semene discordie intre tine si membrii familiei tale. Foloseste-ti toata diplomatia si nu-i lasa sa continue. Relatia dintre tine si partenerul ori partenera ta va fi caracterizata de complicitate. Influentele astrale iti vor oferi mari sanse sa-ti imbunatatesti conditiile de trai.

Horoscop Fecioara

Investitiile si speculatiile financiare vor fi favorizate de influentele astrale din aceasta luna. Exista riscul aparitiei unui conflict temporar in relatiile cu prietenii tai. Tranzactiile imobiliare vor fi favorizate, fie ca vei cumpara sau vei vinde un imobil. Protejeaza-te daca ai de gand sa ai relatii intime cu un nou partener sau partenera. Ar putea fi o luna a progresului si realizarilor personale. Viata sentimentala iti va oferi multe satisfactii si te va face sa te simti in siguranta.

Horoscop Balanta

Vei descoperi noi puncte de interes care se vor dovedi interesante pe o perioada mai lunga sau mai scurta de timp. Ti-ar prinde bine sa stai mai mult cu familia ta, caci sunt sanse sa petreci momente foarte placute si sa uiti de toate grijile. Fii modest(a), nu incerca sa-ti ridici in slavi calitatile si meritele, altminteri te vei trezi intr-o situatie stanjenitoare. Viata ta profesionala va fi pozitiva, activa si relatiile cu colaboratorii tai incurajatoare.

Horoscop Scorpion

Pe plan sentimental te vei simti foarte sigur(a) pe tine. Te vei hotari sa te folosesti de farmecul tau pentru a obtine unele avantaje si chiar vei reusi. Nu fi prea nerabdator (nerabdatoare) pentru a-ti realiza obiectivele profesionale, pentru ca restrictiile din prezent sunt enorme, lasa timpul sa lucreze. Nu incerca sa te lauzi cu meritele si calitatile tale, valoarea ta va fi mai repede recunoscuta, daca vei pastra tacerea.


Horoscop Sagetator

Daca esti inzestrat(a) cu talente pe care nu le-ai exploatat, acum este momentul sa te folosesti de ele. Perspectivele in activitatea profesionala sunt excelente. Ar trebui sa faci exercitii fizice cat se poate de regulat, mai ales daca munca ta este sedentara. Finantele tale vor fi instabile, de aceea evita cheltuielile inutile. Complicitatea va caracteriza relatia dintre tine si partenerul tau.

Horoscop Capricorn

Un inceput de saptamana in care vei avea parte de o profunda complicitate intre tine si persoana iubita. Daca esti singur(a), de data aceasta iti poti cunoaste sufletul pereche. Este o luna propice pentru o modificare in cariera ta sau pentru a-ti schimba domiciliul. Situatia financiara se va imbunatati semnificativ, dar continua sa fii atent(a) cu cheltuielile si fereste-te de prietenii care incearca sa te impinga la risipa.

Horoscop Varsator

Vei avea inspiratia sa gasesti solutii rapide si eficace la multe probleme. Vei fi plin(a) de nerabdare sa achizitionezi un obiect foarte scump, dar nu indispensabil. Fii rezonabil(a), nu te ruina. Vei avea o luna foarte buna, dar cu conditia ca activitatea pe care o desfasori sa fie in interesul tau. Bufeuri, transpiratie sau senzatia de lipsa de aer, sunt micile probleme care te pot deranja in cursul lunii ianuarie.


Horoscop Pesti

Vei fi mult mai putin vulnerabil(a) la oboseala decat ca de obicei si capabil(a) de eforturi sustinute si chiar in forta. Va fi in interesul tau sa iei taurul de coarne pentru a preveni furtunile din caminul tau. Vei munci cu mai mult devotament si curaj, dar te vei confrunta cu ostilitati aparute din cauza invidiei profesionale. Pastreaza relatii bune cu toate institutiile, in special cu administratia financiara.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...