Moda Italia 2012

PhotobucketIniţial legata de industria de tricotaje, Les Copains este astăzi un brand puternic de moda recunoscut prin calitatea sa, atent la detalii, farmec, stil şi eleganţă fără vârstă. 100% făcut în Italia colectia 2010 este deosebita.

Photobucket


Colectia Les Copains de primăvara 2012 a fost în mod clar o colecţie eclectică, oferindu-ne posibilitatea de a alege într-adevăr tinute diferite. Chiar dacă întreaga colecţie a fost clasica, proaspeta şi urbana, accente populare şi a culturii etnice au fost uşor de detectat, la fel şi o anumită influenţă sportiva. Toate elementele incluse în colecţie sunt uşor de purtat, usor de accessorizat şi uşor de purtat cu mandrie.

PhotobucketŢesăturile sunt de toate felurile: panza, tricotaj, crep, piele, incredibil de fina si moale . Şi în afară de ţesături, există culori neutre şi naturale, foarte şic în simplitatea lor şi foarte şic în folosirea lor. Alb, bej, negru şi, uneori, verde - aceasta este paleta utilizată pentru a crea această linie uimitoare semnata Les Copains.

Photobucket

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...