Compatibilitate dupa numarul destinului

Daca ti-ai calculat care este Cifra Destinului atat pentru tine, cat si pentru partener, mai ai un singur pas de efectuat. Sa le scazi una din cealalta. In mod normal se va scadea numarul mic din numarul mare. O persoana cu numarul Destinului 5, avand un partener cu un numar al Destinului 9 va scadea din numarul mare numarul mic, adica 5 din 9. In acest caz, 9-5 = 4. Numarul Revelator al Compatibilitatii in acest cuplu va fi 4.

Compatibilitatea Numarului 0

Spre deosebire de alte calcule numerologice in care 0 este ignorat sau trecut cu vederea, in compatibilitatea numerologica, 0 reprezinta un numar important, care nu poate fi trecut cu vederea.Acest cuplu poate avea totul sau nimic. Poate avea o pasiune extrema sau nu o poate avea deloc. Poate beneficia de o comunicare excelenta sau de una deficitara.

Compatibilitatea Numarului 1

Este foarte posibil ca partenerii acestui cuplu sa cunoasca fericirea. Cu o singura conditie insa: fiecare sa respecte partenerului nevoia de independenta fara a sufoca, fara a impune limitari, fara a controla sau a domina, fara a incerca sa-si impuna propriul punct de vedere asupra celuilalt, fara a proteja in exces.

Compatibilitatea Numarului 2

Comunicarea sexuala va fi de multe ori excelenta, insa nu putem spune acelasi lucru si despre comunicarea emotionala. Echilibrul in acest cuplu solicita un accent mai mare pus pe latura emotionala.

Compatibilitatea Numarului 3

Partenerii acestui cuplu sunt uniti de sentimente reale, pasiuni si activitati comune, aceeasi atractie spre frumos si spre calatorii. Spre perioada de maturizare a acestui cuplu exista insa tendinta spre distantare si de spre nesiguranta. Pericolul real in cadrul acestui cuplu va fi reprezentat de lipsa de comunicare.

Compatibilitatea Numarului 4

Din cauza micilor scandaluri care o zguduie ocazional, este o relatie careia multi nu i-ar da prea multe sanse de izbanda la prima vedere . Partenerii au o structura diferita de personalitate, iar diferentele dintre ei, acceptate firesc la inceput, odata cu trecerea timpului, au tendinta de a deveni suparatoare si exagerate in ochii partenerului .

Compatibilitatea Numarului 5

Acest cuplu, in ciuda unei compatibilitati excelente si a unei comunicari eficiente, poate fi despartit de circumstante nefavorabile din partea destinului. Acest cuplu va trebui sa ia decizii importante legate de mutarea domiciliului, emigrarea in alta tara, decizii care tin de posibilitatea/imposibilatea de a fi alaturi de partener.

Compatibilitatea Numarului 6

Fiecare partener este preocupat in mod real de binele celuilalt si este dispus sa renunte la propriile necesitati pentru indeplinirea necesitatilor celuilalt. Conflictele sunt rare, discutiile in contradictoriu aproape inexistente, fiecare se poarta cu manusi cu celalalt, incercand sa evite pe cat posibil neintelegerile.

Compatibilitatea Numarului 7

Fiecare partener are asteptari inalte de la celalalt. Ambii parteneri par a fi desprinsi de multe ori de simtul realitatii, iar relatia care ii leaga pe cei doi este una de natura idealista. Acest cuplu intampina dificultati din cauza lipsei de pragmatism si organizare. Aspectele practice ale relatiei sunt deseori neglijate sau trecute cu vederea.

Compatibilitatea Numarului 8

Fiecare partener va incerca sa il domine pe celalalt. Conflictele care vor rezulta in acest cuplu vor fi rezultatul incercarilor de a-si impune vointa asupra partenerului si de-a conduce situatiile catre finalitatea dorita. Atractia si scanteile exista din belsug in acest cuplu, insa mai putin si toleranta. Acesti parteneri nu stiu sa faca concesii si se vor afla adesea in confruntari directe si in conflicte de opinii.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...