Ceaiuri pentru dezintoxicare

Photobucket


Soluţiile revoluţionare de a elimina toxinele acumulate in organism sunt ceaiurile de dezintoxicare. Acestea suunt în măsură de a restabili echilibrul in corpul nostru. Ceaiurile de plante de toate tipurile sunt considerate metode naturale la detoxifiere a corpului.

Muşeţel: Cele care se luptă cu gripa şi durerile menstruale ar fi foarte recomandat să consume cel puţin o ceaşcă de ceai de musetel pe zi.

Folosit de multe ori în îngrijirea pielii, cât şi in ale domenii de frumusete , poate restabili stareade sanatate a parului, tenului şi corpului, în general. Cei care s-au convins de aceste prestaţii pot încerca efectul musetelului, atât intern cât şi extern, sub formă de ceaiuri.


Ceai verde: Nu este o noutate că culturile din Est lauda beneficiile ceaiului verde. Într-adevăr, datorită gustului delicios, precum şi calitatilor antioxidante este utilizat atat pentru frumuseţe cat si pentru îngrijirea sănătăţii.

Spre deosebire de ceaiul negru, nu este oxidat si creşte şansele de a reducere formarea cancerului si a altor boli care poate ruina condiţia noastră fizica şi psihica. Consumat, fără îndulcitorii şi alte ingrediente suplimentare, numai în forma sa pură se poate detoxifia ficatul. Tot ce trebuie să faceţi este să pregătiti 4 cesti de ceai verde şi se toarnă într-un flacon. Se bea suma de lichid in 30 de minute pentru a avea un efect de detoxifiere ”jet de apă”. Acest lucru va face minuni cu organismul dumneavoastră.

Ghimbirul: În ultima ghimbirul a dobândit un renume proeminent printre ceaiurile de plante. Fără îndoială principalele sale active se află în efectul anti-oxidant, care poate impulsiona funcţionarea sistemului digestiv. Acesta va creşte metabolismului, precum şi ajuta eficient corpul de a elimina resturile acumulate. Mai mult decât atât, ghimbirul are un efect calmant asupra celor care se luptă cu crampele şi alte probleme de sănătate. Utilizati, de preferinţă ierburi uscate şi se toarnă apă fierbinte peste ele. Bea cel putin 2 cesti din acest ceai magic .

Echinacea: Principalele ingrediente nocive ar putea ataca sistemul nostru limfatic. Acest lucru ar ruina funcţionarea glandelor pielii şi problemele de dezvoltare. Cu toate acestea o soluţie zdrobitor pentru a curăţa aceste toxine este de ceaiul de Echinacea . Corpul nostru poate suferi, de asemenea, de infecţii, răceli şi viruşi. Acestea toate pot fi neutralizate în mod corespunzător cu ajutorul unei băuturi liniştitoare cu Echinacea.

Ceai de mentă: Unul din principalele beneficii ale ceaiului menta este structura sa complexă. Format dintr-o multitudine de anti-oxidanţi şi elemente anti-inflamatorii el ocupă o poziţie proeminentă în topul celor mai bune ceaiuri de dezintoxicare. Probleme digestive pot fi tratate în mod corespunzător şi ameliorate cu 2 cesti de ceai de menta pe o bază de zi cu zi. Folosiţi acest remediu natural pentru a vindeca indigestia si balonarea .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...