Jachete barbati

Acest sezon ofera domnilor sansa de a purta haine putin mai sport. Potrivite atat pentru aceasta vara ploioasa , cat si pentru toamna, acestea sunt gecile si jachetele in tendintele modei pentru barbati:

Jacheta denim

Image and video hosting by TinyPic


Aceste stiluri de geci sunt atemporale şi ar trebui să beneficieze de mare importanţă în garderoba ta . Cine ar putea nega calitatea sa utila şi universală atunci când vine vorba de a te proteja in zilele cu vant puternic , precum şi acoperirea unui tricou elegant intr-o zi mai calda.


Jachete din piele

Image and video hosting by TinyPic


Pielea este , fără îndoială, una dintre cele mai apreciate si respectate ţesături în industria modei. Textura sofisticata a acestui material permite designerilor de a crea modele definite şi geometrice. Gecile din piele pot fi purtate la evenimente casual , semiformale şi , de asemenea, la intalniri de afaceri. Tricourile si camasile masculine , precum şi alte stiluri de blugi si pantaloni arata superb combinate cu o jacheta din piele.


Jachetele utilitare


Image and video hosting by TinyPic


Confortul este fuzionat cu moda la jachetele utilitare care adoptă o tinuta mai eleganta şi în acelaşi timp, o atitudine pragmatică .

Trenciul

Image and video hosting by TinyPic


Barbatii care vor eleganţă şi farmec ar putea lua în considerare achizitionarea unui trenci elegant in tendinţele de moda .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...