Tendinte vara 2012

Un amestec de feminitate cu o notă clasică şi seducătoare bine definita, au fost ingredientele cheie care a făcut cea mai recenta colectie de primăvara vara a anului 2012 Nina Ricci , de neuitat la Săptămâna Modei din Paris. Rochiiile au o atmosfera vizibila din anii şaizeci şi o abordare echilibrată, axata pe eleganta.












Missoni este unul dintre brandurile care câştigă o mulţime de expunere in ultima vreme datorita colaborarilor făcute recent şi judecând după actuala colectie, această tendinţă favorabilă are şanse mari să continue. Apetitul pentru tinute surprinzatoare, pline de culoare cu o atingere feminina , este extrem de apreciat si este extrem de uşor pentru a vedea de ce.

Acest stil atrage imediat atenţia, datorită complexităţii sale uimitoare şi paleta de culori bogata din cultura spaniolă sau, mai exact, dansatorii de flamenco s-au dovedit a fi o sursă de inspiraţie pentru designerul Angela Missoni care a optat pentru franjuri subtile, volane, o multitudine de motive eclectice şi nuanţe interesante pentru a atrage atentia.
















LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...