Tinute elegante barbati

Photobucket


Chiar şi cele mai bune costume au nevoie de modificare. Pantalonii trebuie să fie scurtati şi butoanele trebuie să fie realiniate cu butonierele .Ar trebui să va cumparati întotdeauna marimea corectă, dar apoi trebuie să mergeti la un croitor care sa il personalizeze dupa corpul tău. Aceasta este diferenţa între a fi îmbrăcat în mod adecvat şi de a fi îmbrăcat elegant.

Photobucket


Cumpăraţi un ceas de înaltă calitate din oţel inoxidabil.

Photobucket


Potriveste intotdeauna culoarea sosetelor cu culoarea costumului. Daca porti un costum bleumarin cu pantofi negri, ciorapii vor fi albastrii. Iar atunci când purtati un costum de culoare deschisa, asiguraţi-vă că şosetele sunt mai inchise decat costumul, dar o nuanta mai usoara decat pantofii.

Photobucket


Nu vei purta o cravata care este prea subţire.

Photobucket


Portofelul dvs. nu ar trebui să fie la fel de gras ca un burrito. De fapt, ar trebui să aruncati tot ce este inutil . Cumpara un portmoneu elegant, subţire .
Photobucket

Pantofii maro sunt un factor de stil. Ei se potrivesc cu toate culorile de costum si merg foarte bine cu gri, kaki sau bleumarin. Pantofii maro închis sunt mai uşor de potrivit decât cei de culoare maro deschis.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...