Horoscop Taur 2013

Dragoste

Viata ta sentimentala iti va aduce multe satisfactii anul acesta. Va trebui insa sa nu uiti sa spui celui de langa tine constant ceea ce iti doresti de la el pentru ca nu pierde legatura emotionala cu el. Vei fi convingatoare, optimista si cordiala. Esti foarte sensibila anul acesta iar acest lucru nu te va lasa sa detii controlul asupra situatiilor tot timpul. Partenerul tau va fi foarte atras de sexualitatea ta debordanta si de ochii tai care ii transmit constant iubire si intelegere. Vor fi multe momente cruciale in care va trebui sa-ti demonstrezi iubirea si o vei face cu brio. Pana la sfarsitul anului viata ta sentimentala va fi stabila si te vei simti foarte usurata.

Cariera

In 2012, planetele aflate in casa Leului isi vor schimba in mod frecvent pozitia, defavorizand indeosebi individualitatea Taurului. O perioada destul de mare din an Jupiter se va afla in casa a 7-a a Leului, iar Saturn, in cea de a doua casa. In ciuda eforturilor care vor fi depuse, in ciuda muncii care se va dubla fata de anul trecut, anumite nemultumiri pe plan profesional nu pot fi evitate. In acest plan, aliantele cu noi parteneri sunt recomandate abia dupa luna Aprilie.

Daca apare in plan o propunere de schimbare a jobului, Taurul ar face bine sa se gandeasca de doua ori inainte de a spune “da”. Ceea ce nu este deloc caracteristic Taurului, acesta va avea un comportament mai mult emotional, dand dovada de nesiguranta de sine si de ezitare.

Horoscop Taur 2013

Horoscop 2013 Taur

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...