Nuante de roscat

Parul de culoare rosie arata incredibil şi poate îmbunătăţi aspectul oricarui tip de coafura.

Femeile au fost întotdeauna în căutare de coafuri elegante roscate , deoarece arata fabulos, ca urmare a coloraţiei vii şi plăcute. Culoarea roşie a părului a fost populara de decenii, când femeia a optat pentru doar 3 culori de bază: negru, blond si rosu. Nuanţa roşie are o anumită atractivitate ataşata, făcând aceasta culoare a parului, atemporala.

Coloraţia vie a părul roşu ajută de a crea un aspect anumit, stralucitor, un aspect care face apel la majoritatea femeilor.

Roşcat natural

Photobucket


Photobucket


Natural este frumos şi la modă iar culoarea naturală a părului este foarte populara în acest an. Roscatul natural este o coloraţie foarte asemănătoare cu lumina de cupru. Aceasta culoare a părului funcţionează foarte bine pe femeile cu tenul palid şi ar trebui să fie evitate de femeile cu un bronz puternic. Caldura acestei culori a parului ajută sa inmoaie aspectul, creand un aspect de poveste.

Părul trebuie să aibă o coloraţie mai deschisa pentru ca nuanţa de culoare roşu natural sa iasa exact aşa cum doriţi. Alege vopsea fara fără amoniac , deoarece este mai puţin dăunătoare.

Rosu mediu

Photobucket


Photobucket


Culoare de roscat mediu are un aspect mai intens decât cu aspect natural al părului roşcat. Pigmentul din aceasta vopsea este mai puternic, iar rezultatul este absolut uimitor. Aceasta culoare ajută părul să apară stralucitor pentru ca ajută lumina sa reflecte mai bine. Pigmentul roşu se acordă mai bine la păr, acesta este motivul pentru care părul roşu de obicei, dureaza până la 4 săptămâni, după care este intensitatea scade, dar culoarea va arata inca frumos.

Acest tip de culoare funcţionează foarte bine cu pielea palidă, deoarece îmbunătăţeşte pielea şi ajută de a crea un efect de ochi stralucitori, în special pentru femeile cu ochi albaştri sau verzi. Nuante de portocaliu-rosu sunt extrem de populare si luate în considerare ca o optiune, de asemenea.

Rosu intens

Photobucket


Photobucket


Roscatul intens sau roşu închis are un aspect care nu se potriveste la toata lumea. Acest tip de culoare roşie funcţionează foarte bine cu tenul masliniu, deoarece ajută la crearea unui efect cald, care captează atenţia .

Nuanţele sunt de la roşu aprins ca focul, la roşu intens, rosu violet, pentru a se potrivi cu diferite preferinte. Femeile cu o cantitate mare de încredere si cu un par foarte bogat ar trebui să opteze pentru acest tip de culoare de par rosu, deoarece este o culoare de par care va atrage o mare atenţie.

Nuante de roscat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...