Cele mai bune creme antirid de noapte pe timpul iernii

Pe timpul iernii cremele antirid trebiue sa fie de asemenea bune hidratante pentru a juca un rol dublu:  protectie de riduri si de protectie impotriva frigului.

1. Korres Quercetin &Oak Antiwrinkle Night Cream




Aceasta crema de noapte subtiaza ridurile si imbunatateste stralucirea pielii folosind aceleaşi substanţe chimice care să păstreze pielea sanatoasa. Piele de iarna poate fi aspră şi crăpata, dar nu cu această cremă!

2. Kinerase PhotoFacials Sun Damage Reversal System Night Moisturizer





Chiar şi în mijlocul iernii, soarele este un pericol. Deci, aceasta crema are rolul de a preveni deteriorarea în continuare . Aproape fiecare femeie care a incercat acest produs, şi a folosit-o în mod regulat observat o scădere dramatică a ridurilor (este de iarna, dupa toate), precum şi o creştere a strălucirii.

3. Prevage® Anti-Aging Night Cream




Este o crema fabuloasa! Dimineata veti avea o fata radianta!

4. Boscia Recharging Night Moisture




Soia pentru echilibrul hormonal, frunze de jojoba pentru a lupta împotriva radicalilor liberi, şi willowherb pentru a calma si vindeca pielea obosita si uscata de iarnă.

5. Caudalie Vinexpert Night Infusion Cream




Pentru o piele matasoasa fara riduri.

6. Decleor Aromessence Angelique Night Balm




Utilizaţi această cremă pe timp de noapte pentru a ajuta la vindecarea şi calmarea pielii dumneavoastră, precum şi aromaterapia pentru a vă ajuta să vă relaxaţi şi să doarmiti bine.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...