Vedete cu par scurt

Ginnifer Goodwin

Photobucket


Acest stil funcţionează cel mai bine pe un par cu un breton mediu. Singurul produs de care veţi avea nevoie este un produs de styling tip ceară să păstreze firele de par la locul lor.

Halle Berry

Photobucket


Acesata coafura merge cel mai bine la cele cu feţele ovale. Adauga spumă sau gel de pulverizare, în funcţie de textura parului., apleaca-ti capul  si se ridica parul cu ajutorul degetelor sau cu o perie.

Victoria Beckham

Photobucket


O iubiti sau o urati, trebuie sa recunosc, Victoria Beckham are un par grozav. Acest aspect este de două stiluri într-unul singur: valurile de par în spate si de bun gust,  breton în faţă. Aşa cum cred că aţi ghicit, acest lucru înseamnă dublu de timp styling.

Katherine McPhee

Photobucket



Trecerea de la bruneta la blonda pur si simplu nu a fost pentru neîntreruptă cântăreata Katherine McPhee. Stilul ei bob este o modalitate inteligentă de a păstra culoarea ei sănătoasa. Parul se piaptana cu o perie rotunda pentru a da acest volum elegant si stil de la rădăcini.

Lisa Rinna

Photobucket


Lisa Rinna este o Sophia Loren moderna, cu coafura stratificata care arata evidenţiază stilul ei. Stilul merge mai bine la par gros. Aplicati spuma la rădăcini, apoi folosind o o perie rotunde, rasuciti parul. Apoi se aplica fixativ pentru fixare.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...