Metode de albire a dintilor

Tutunul, cafeaua şi vinul, toate fac pete pe dinţi şi sunt destul de inestetice.



De ce sunt dinţii galbeni?
Smalţul este un strat mineral care înconjoară dentina şi protejează dintii. Acest smalt este deteriorat de o periere agresiva , în special cu pasta de dinti  sau o dieta acida. Culoarea variază de la o persoana la alta: unele persoane au dinţii în mod natural gabui, în timp ce altele au dinţii de mărgăritar alb.

Putem evita accelerarea si îngălbenirea lor prin a face alegeri înţelepte in stilul de viaţă: fara vin roşu, fumatul interzis,fara cafea şi fara alimente acide.

Multe băuturi dulci contin acid citric, care face dintii fragili . Niciodată sa nu va spalati pe dinti dupa ce ati baut bauturi racoritoare: dintii dvs. vor fi demineralizati şi nu vor avea timp să se recupereze.

Kituri de albire
Nu sunt produse disponibile care au capacitatea de a albi dintii permanent (benzi şi fulgi). Ele contin peroxid de hidrogen, de asemenea, ca si la stomatologi pentru albirea dintilor, dar în doze mai slabe.  Va sfatuim aplicarea de bicarbonat pe periuta de dinti inainte de periaj, o data , maxim de două ori pe săptămână pentru a restabili albul, dar nu exagera sau dinţii ar putea deveni foarte sensibili.

Pasta de dinti Whitening
Pasta de dinti albire de obicei, conţine o mulţime de de siliciu, care are proprietăţi abrazive, astfel încât acestea nu sunt recomandate. Dioxidul de siliciu curăţă suprafaţa de dinţi de siliciu, dar dauneaza smalţului . Dacă decideţi să utilizaţi pasta de dinti pentru albire, folosiţi-o doar de două ori pe săptămână.
Albirea profesionala
Albirea efectuata de către un medic dentist va avea rezultate mai vizibile şi mai rapide decât albirea acasă, dar preţul este mare. Medicul dentist indeplineşte trei aplicaţii care ultimul doar câteva minute.

Albirea cu laser
Stomatologii ofera acum o noua solutie pentru albire: punerea pastei pe dinţi şi încălzirea ei cu un laser. Această metodă este dura, uşor periculoasa şi poate deteriora dintii sensibile.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...