Retete pentru cresterea rapida a parului

Vremea, proastele obiceiuri alimentare, produse şi polurea, toate fac parul nostru fragil. Pentru a ajuta parul sa crească mai repede, citeste aceste sfaturi.




Cum funcţionează cresterea părului
Parul nostru are o durata de viaţă limitată şi se reînnoieşte în mod constant în cicluri, din care există între 20 şi 30 într-o singură viaţă.

Îngrijirea părului pentru cresterea parului

Vremea, proastele obiceiuri alimentare, produse, poluarea şi mai mulţi factori de mediu, toate fac parul nostru fragil. Pentru a ajuta parul sa cresca, mai întâi de toate, trebuie să avem grijă de el. Iată cum:

- Utilizarea unui sampon care este potrivit pentru tipul dumneavoastră de păr şi alternarea lui  cu un şampon blând, astfel încât să trateze parul la fel de atent in acelaşi timp posibil, dându-i grija de care are nevoie.

- Folosiţi măşti hrănitoare pe portiunile uscate. Parul lung are nevoie de îngrijire specială asupra intregii lungimi.

- Încercaţi să luati suplimente nutritive şi oligoelemente. Ia timp de 3 luni oligo-capsule sau capsule de regenerare pentru a combate efectele sezoniere. Suplimentele de calciu, fier, magneziu şi săruri minerale, de asemenea,vor hrăni părul din interior.

- Maseaza scalpul regulat sau roaga pe altcineva să o fac pentru tine. Masajul stimulează circulaţia şi oxigenarea scalpului şi încurajează creşterea parului.

- Aruncaţi perile vechi şi înlocuiţi-le cu o perie facuta din fibre naturale, de preferinţă, din păr de mistret salbatic.

Sfaturi şi tratamente pentru cresterea parului

Parul nostru creste aproximativ 1 cm pe lună.

Tunde-l pe o luna plina

Povestile vechi merg: Dacă vă tăiaţi părul pe o luna plina va creşte de două ori mai rapid. Ei bine, nu costă nimic să încercaţi ...

Drojdie de bere
Drojdia de bere este naturală şi nu este dăunătoare. Luate ca un supliment, ajută atât parul cat si unghile sa creasca.

Sampoane

Nu se încadrează pentru "sampoane minune", care promit 5cm de creştere în 3 săptămâni. Ai nevoie sa te intrebi ce ingrediente sunt folosite pentru a oferi un astfel de rezultat. Aceste sampoane, lotiuni si alte texturi magice, de obicei usuca parul.

Uleiuri esentiale

Vă recomandăm amestecarea 5 - 7 picaturi de ulei esential de rozmarin cu şampon blând pentru a consolida şi a stimula creşterea părului . E sănătoasa, necostisitor şi merită! Puteţi încerca, de asemenea, cu migdale dulci, seminte de struguri, ulei de măsline, germeni de grau sau de ulei de ricin - sunt foarte bune pentru parul tau!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...