Machiaj potrivit pentru ochii caprui

Photobucket


Cele mai bune sfaturi pentru ochiii căprui este de a atrage atenţia asupra lor, prin machiaj. Dacă aveţi ochii căprui folositi culori intunecate pentru a crea un efect de fum.

Ochii frumosi pot fi creati folosind unele dintre culorile pastel, cu umbre. Încercaţi unele dintre aceste culori ,cum ar fi roz sau galben. Folosiţi-le la toata linia din jurul ochilor.

Femeile cu ochi căprui au o mulţime de opţiuni de machiaj. Pot alege să poarte,sau nu, dermatograf . O mulţime de machiaje care ar fi prea dure la o femeie cu ochii mai deschisi, arata grozav la cele cu ochi caprui.

Cele cu o nuata de căprui deschis, au o culoare neobişnuită si ar fi pacat sa nu o evidenţieze. Incercaţi un machiaj cu o mulţime de culori diferite pentru a crea umbre ochilor.

Când doriti un machiaj al ochilor mai evidentiat, amintiţi-vă să lasati restul machiajului mai subtil. Prea mult machiaj peste tot nu arata bine.

Cele mai bune culori de machiaj pentru ochii căprui sunt de fapt cele neutre . Încercaţi cu nuante de maro şi piersica. Culorile trebuie sa se potriveasca oarecum pentru o privire coordonata. Acest lucru nu inseamna că fardul de ochi ar trebui să fie bej, blush-ul bej şi rujul bej. Nu este vorba de monotonie ci de coordonare.

De exemplu, dacă purtati nuante de maro, încercaţi un fard de obraz piersica. Dacă porti nuate mai colorate ca violet sau albastru, utilizeaza un fard de obraz trandafiriu . Pastreaza culorile asemănătoare împreună. Mat cu mat; luminos cu luminos.

Machiajul pentru ochi căprui are într-adevăr reguli puţine. Cu siguranţă, nu este nimeni obligat sa traiasca dupa norme.

Pentru selectarea dermatografului, poti alege nuante de maro inchis pentru un aspect natural şi negru pentru un aspect mai intens. Şi vă puteţi da ochii cu tone de rimel negru.

Nu există nici o scuză pentru femeile cu ochi căprui să nu se joace cu machiajul. Utilizaţi umbre de întuneric, umbre de lumină, umbre grele sau mari si luminoase. Amintiţi-vă  sa evitati punerea de prea mult machiaj pe restul de fata . Asiguraţi-vă că creati un echilibru .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...