Machiaj potrivit pentru ochii verzi

Photobucket


Unul dintre primele lucruri pe care trebuie sa le iei în considerare cu privire la culoarea ochilor sunt umbrele din interiorul irisului. Există diferite nuante de verde pe care le poti avea. Cu cat culoarea ochilor este mai închisă cu atat nuantele vor fi mai subtile. Dacă iti place un machiaj închis la culoare, selectaţi combinaţii de culori intunecate. Dacă vă place ca si machiajul să fie abia vizibil, aunci alege nuanţe mai uşoare.


Incepe prin a lua în considerare o culoare de piersica pentru fardul tau. Nuanta de piersica poate fi mai închisă sau mai uşoara, în funcţie de nevoile tale specifice. Apoi, aplica un maro deschis in partea de sus a nuantei de piersica. Fiţi foarte atente, cu această culoare(maro), deoarece este doar de a spori farmecul şi defineste ochii.

Următorul este dermatograful. Cei mai mulţi experţi recomanda utilizarea dermatografului, in aceeaşi nuanţă cu ochii dumneavoastră. În funcţie de culoarea profunda a ochiului, selectaţi un dermatograf.
Aplica o culoare verde ; acest lucru va scoate in evidenta culoarea ochilor, enorm şi va ajuta pentru a da ochiului o privire pronunţata. Dermatograful ar trebui să fie utilizat si in partea de jos si de sus a ochilor .

Un alt considerent este fardul de obraz. . Pentru fardul de obraz, uita-te la culoarea pielii. O culoare mai închisă în mod evident, are nevoie de o culoare mai închisă, dar nu excesiv. Aici, aplica o culoare mai profundă de piersica pentru a se potrivi cu fardul de ochi. În ceea ce priveşte rujul, considera ca o nuanta de piersica mai profundă, mai intunecata, chiar şi o piersica maronie va fi ideala pentru ochii verzi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...