Mesaje si urari de 8 martie

Photobucket


Azi uita cine esti si trezeste-te la viata o data cu natura. Fii un fluture zglobiu si aseaza-te pe prima floare a puritatii. Ziua sa-ti fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primaverii!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special !

Singura persoana care va avea intotdeauna incredere mine, care va fi intotdeauna langa mine, care ma va iubi intotdeauna ... intotdeauna mama mea!

Fie ca toate implinirile frumoase,sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni...si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.va doresc un 8 Martie cit mai frumos.

Iti doresc ca ziua de 8 Martie sa fie asemenea unui buchetel de ghiocei, care sa iti umple sufletul de bucurii, iar pasii vietii tale sa fie parfumati de mireasma florilorilor!

Fie ca ziua de 8 Martie sa iti aduca toata lumea la picioare, zambetul pe buze si toata fericirea de pe pamant. La multi ani!

Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!

Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale. Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...