Injectiile cu colagen




Cu toate că se confruntă cu o concurenţă acerbă în zilele noastre de la acidul hialuronic, colagenul preparat injectabil rămâne o metodă interesantă de tratament antirid, în special pentru pielie delicata.

Cum funcţionează?

Colagenul este o proteină prezentă în piele, pe care o menţine ferma. Ea dispare cu vârsta, astfel încât pielea devine zbarcita şi dezvoltă cute, sau riduri. Acest tratament este destinat în primul rând pentru a combate ridurile superficiale, liniile fine si cicatricile . Colagenul bovin a fost folosit pentru o lungă perioadă de timp în Marea Britanie, dar colagenul derivat din pielea umană, de asemenea, există. Există mai multe tipuri de colagen, variind în concentrare şi grosime.

Procedură

Colagenul este injectat cu scopul de a înfoia liniile sau de a scapa de cute, folosind un ac foarte subtire. Colagenul poate fi, de asemenea, administrat de o succesiune de picături mici de produs injectat sub riduri. O sesiune dureaza de la 30 până la 60 de minute. O altă sesiune, se recomandă 2 la 3 săptămâni după aceea. Rezultatele sunt imediate şi excelente, cu condiţia ca tehnica de injectare sa fie corect efectuată de către medic.

Costurile de sesiune variaza de la 150 până la 750 de dolari, în funcţie de tipul şi doza de injectare.

Durata implantului este de aproximativ 6 luni, în medie, dar poate fi si de la 9 luni la un an.

Cremele colagen

Un cuvânt de avertisment: acestea nu fac ridurile să dispară! Colagenul este, în principiu o molecula prea mare de a traversa bariera epidermei "şi să ajungă la derma. Cu toate acestea, crema pe baza de colagen este o foarte buna crema hidratantă care nu lasa urme grase pe piele .

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...