Liposuctia




Visezi un stomac plat, coapse , fese ferme şi genunchi subtiri?

Ce este liposuctia?

Liposuctia, cunoscuta ca lipoplastie, liposculptura (remodelare de grăsime), sau lipectomie (aspiraţie asistată de ştergere de grăsimi), este o operatie cosmetica chirurgicala care înlătură grăsimea din anumite zone ale corpului, cum ar fi la nivelul stomacului, fese, coapse şi genunchi. Cantitatea de grăsime este exprimata în volum şi nu în greutate. Scopul este de a corecta forma ta, nu pentru a pierde in greutate. În general, sunt eliminati 2 litri de grasime , dar puteţi avea până la 5 litri eliminati. Dacă aveţi o mulţime de grăsimi de îndepărtat,vor fi necesare două operaţiuni distincte .

Este potrivita pentru mine?

Liposuctia nu este recomandata pentru adolescenti, persoanelor obeze, fumătorilor şi a persoanelor cu embolie pulmonară.

Funcţionare

Chirurgul face incizii foarte mici (2 până la 5 mm) în piele şi apoi introduce o canulă (un tub gol de metal) în piele, pentru a suge afară grăsimea. Procedura este efectuată sub anestezie generală sau locală . Este nevoie de 2 ore pentru coapse si stomac, 1 oră pentru fese şi 30 de minute pentru interiorul genunchilor. La sfârşitul operaţiei, chirurgul va pune pe tampoane de compresie pentru a reduce umflarea post-operatorie. Pentru liposuctii minore, se sta în spital doar pentru o zi, iar pentru liposuctii mai multe , o noapte în spital / clinica este necesara.


Riscurile

La fel ca toate operaţiile, liposuctia vine cu riscurile de complicaţii venă (flebită), complicaţii anestezice, alergii, şoc şi infecţii.

Cât de mult costa?

Aceasta depinde de zona. Preturile includ taxele chirurgului, anestezice şi taxele de la clinică, şi variază de la 1000 dolari la 5000.


Rezultat

Efectul este spectaculos, după o lună, şi superb după un an.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...