Intinderea parului cu placi




Întinderea părului este cel mai rapid mod de a avea un par neted .Folositi metodele în mod înţelept, şi nu excesiv : iată un ghid de utilizare.


Indreaptare
Exista multe metode de indreptare a parului dar vă recomandăm să utilizaţi 100% placi ceramice ionice sau plăci infraroşu.

Placi ceramice ionice
Placile ceramice sunt mult mai puţin dăunătoare decât alte tipuri pentru indreptare. Ele emit ioni negativi care acţionează în calitate de vitamine prin electrostaticitatea descărcarii, lăsând parul drept pentru mai mult timp.

Tehnologia infraroşu
Plăcile de căldură infraroşu indreapa părul de la interior spre exterior, astfel încât se evita supraîncălzirea la suprafaţa părului. Părul este îndreptat din interior spre exterior si se menţine mai drept, fără a se mai ardere la suprafaţă.

Întinderea părului

Dacă utilizaţi indreaptarea cu regularitate, asiguraţi-vă că aveti grijă de par. La fel ca vântul, soarele şi alte elemente, placile pot face părul fragil, prin expunerea la temperaturi foarte ridicate. Pentru a evita deteriorarea parului, în mod ideal, nu se foloseste placa mai mult decât o dată pe săptămână.

Cum să utilizaţi placile

Părul se spala , se lasa sa se usuce natural fara a folosi un uscator de par. Puteţi obţine indreaptarea conceputa pentru utilizarea pe părul umed, dar acestea nu par a fi foarte eficiente .

Aplicaţi seruri speciale de protecţie sau lotiune / lapte pentru pre-îndreptare (disponibil în saloane si magazine). Separati parul în direcţii de acţiune şi porniti de la rădăcini şi alunecă în jos încet spre capetele de par. Indreapta lungimile uşor,  in timp de aproximativ 6 secunde .


Pentru a păstra placile dumneavoastră într-o stare bună pentru cât mai mult timp, nu lăsaţi aparatele în locuri umede cum ar fi baia dvs. - de la abur poate deteriora circuitele electrice.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...