Uleiuri esentiale de baie





O baie este un moment de relaxare atat pentru corp si minte, asa ca nu uita de lumânări şi muzica moale pentru a crea o atmosferă calmanta! Aici sunt si uleiurile esenţiale care aveţi nevoie pentru a obţine mai mult de la o baie.


Pentru o baie racoritoare
Pentru a face baia dumneavoastra cat mai placuta si tonifianta, alege geluri spuma, uleiuri mătăsoase, bombe de baie acidulate, perle spumante şi sărurile colorate - alegerea este vasta.

Uleiuri esentiale de baie: un elixir de placere
Câteva picături de ulei esential sunt suficiente pentru a da un sentiment de totală bunăstare, si va imbraca corpul dumneavoastră în parfumuri catifelate si va lasa pielea moale şi delicata.

Reţetă: Se amestecă 20-30 picături de uleiuri esentiale într-o ceaşcă mică, cu un ingredient care va face uleiul solubil în apă (de exemplu, lapte praf, 2 sau 3 linguri de miere cu un iaurt natural, simplu sau săpun lichid).

O baie pentru orice ocazie!
- Energie
Dacă sunteţi obosit,  folositi o baie tonica pentru a vă oferi putere. Se toarnă câteva picături de ulei de rozmarin în apă rece.
- Dacă sunteţi sub presiune, musetelul va ajuta.
- Pentru relaxare, pune levantica in baia dumneavoastră.

Atenţie: Femeile gravide şi copiii nu ar trebui să utilizeze uleiurile esenţiale, fără a lua măsuri de precauţie. Uleiurile esentiale de lamaie, portocala, grapefruit, scortisoara, cuisoare, mentă pot fi prea iritante.


Reţete de modă veche

Puneti 1 sau 2 linguri de ulei de arahide si un pumn de boabe de sare de mare in apa de baie şi veţi ieşi cu pielea delicios de fina.
Dacă pielea dumneavoastră nu reacţionează bine la apă, se adaugă 2 pumni de tarate in apa de baie.
Şi pentru pielea de o zeita, se toarnă câteva picături de muşcată sau de ulei de lemn de santal în apa de baie .

Bai de recuperare
Pentru durerile musculare şi dureri, se pune aspirina solubila in apa de baie si se lasa la macerat timp de 15 minute.
Dacă aveti o durere de cap , se diluează 6-10 picături de ulei esenţial de ienupăr in apa de baie .

Temperatura apei de baie ar trebui să fie 37 ° C. Nu sta în mai mult de 15 minute, iar când vei ieşi, inconjurati-va într-o rochie tip pansament.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...