Cele mai bune produse cosmetice cu spirulina

Crema cu miere si spirulina Bioten




Spirulina este o sursa naturala bogata in proteine care hidrateaza si tonifica epiderma. Contine o cantitate mare de beta-Caroten (provitamina A) care ajuta la incetinirea proceselor de imbatranire prematura si la regenerarea celulara.
Vitamina E blocheaza radicalii liberi de la suprafata epidermei, protejeaza celulele si regenereaza tesuturile.
Mierea de albine este un produs natural care hidrateaza si confera stralucire tenului.


Spirulin - crema de intretinere cu extract de spirulina Hofigal




Micro-alga verde-albastra Spirulina Platensis contine: proteina bruta 70% in compozitia careia s-au identificat toti aminoacizii esentiali si neesentiali, inclusiv forme ARN si ADN specifice organismului uman; lipide, din care o mare pondere o au acizii grasi, inclusiv asidul gamalinoleic, intermediar pentru acidul arahidonic, la randul sau precursor al prostaglandinelor; carotenoizi, din care o mare pondere o are betacarotenul, precursor al vitaminei A, forma retinol; vitamine: B1, B2, B6, B12, E, acid folicpantotenat de calciu, acid nicotonic; oligoelemente, printre care: Ca, Fe, Mg; Mn, Zn, K, Na,unde predomina potasiul si magneziul.


Crema revitalizanta Herbagen cu spirulina




Contine extract de Spirulina Platensis.
Indicatii: Produsul este recomandat tenurilor obosite cu tendinta de ridare sau cu riduri deja formate.Produsul este recomandat tenurilor obosite cu tendinta de ridare sau cu riduri deja formate.

Intensive Spirulina Cream Esthederm



Pielea apare revitalizata profund şi regenerata. Pielea este plina de viaţă.


Intensive Spirulina Serum




Contine un grad înalt de concentrare si este recomandata în mod special pentru pielea obosita care trebuie să fie revitalizată.

Gel dus HERBAGEN cu Spirulina




Destinat mentinerii igienei constante a pielii. Amestecul de uleiuri esentiale naturale de lavanda si menta si extractul de Spirulina Platensis are efect tonic si revigorant.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...