Cele mai bune produse naturale Herbagen pentru ten

Lapte demachiant si tonic facial





Cu unt de Shea si extract de ceai verde.
Are dubla actiune, curata perfect ochii, tenul si buzele de fard si impuritati fara sa irite, contribuie la cresterea tonicitatii si supletii pielii.

Untul de Shea (karite) are actiune regeneranta antirid, hidratanta, calmanta, cicatrizanta si de protectie impotriva radiatiilor UV.

Ceaiul verde contine vitamina C, aminoacizi, minerale cu efecte benefice de mentinere a echilibrului hidric, neutralizarea radicalilor liberi, dand stralucire si tinerete pielii.


Masca gomaj (peeling) HERBAGEN




Pentru ten uscat sau cu tendinta de ingrasare - Contine sfere Cirebelle care indeparteaza celulele moarte, impuritatile si punctele negre acumulate la suprafata epidermei, favorizand aerisirea si reinnoirea celulara. Datorita uleiurilor esentiale de lavanda si menta pe care le contine, produsul are de asemenea efect antiseptic si calmant asupra tenului. Se indeparteaza prin masare uscata.


Masca cu colagen marin si spirulina




Este recomandata tenurilor cu tendinta de ridare sau riduri deja formate. Contine un amestec de colagen si spirulina. Colagenul marin este este un principiu activ extrem de eficient si fara risc pentru sanatate comparativ cu colagenul extras din animale cornute (vita). Alga Spirulina Platensis contine o suma de minerale si vitamine cu efect revitalizant si antioxidant asupra epidermei. Pentru un efect rapid, masca se foloseste pe un ten curatat in prealabil cu o masca de gomaj. Colagenul este de asemenea, unbun hidratant.

Masca cu argila




Argila este recomandata pentru ten seboreic .Aceasta masca contine o cantitate importanta de argila cu efect puternic de absorbtie a stratului neplacut de grasime ce apare in cazul tenurilor grase si mixte.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...